Nieuws


Dutch Interior Design

Hoog Design brengt jaarlijks het boek ‘The Best Dutch Interior Design’ uit. Dit boek staat vol met inspiratie met ontwerpen van de beste Interieur ontwerpers uit Nederland. Wat een inspiratie! Prachtig om door te bladeren! Een erg uniek boek ideaal om inspiratie op te doen, en dit te gebruiken bij mijn ontwerpen!


Fijne feestdagen

Denise Interior Design wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Dat al jullie woonwensen uit mogen komen!


Dit is de kleurtrend van 2020

Ieder jaar maakt Flexa de nieuwe trendkleur van het jaar bekend. Doormiddel van jaarlijks de wereldwijde trends te bespreken en bestuderen met verschillende experts op het gebied van design en architectuur wordt al deze informatie vertaald in de trendkleur van het jaar. En deze kleuren zullen door heel de wereld te zien gaan zijn. De trendkleur die voor 2020 ontwikkeld is… Lees meer


Ontwerp nieuwbouw woning Veldhoven

Voor een nieuwbouw woning in Veldhoven heb ik een 3d visualisatie mogen realiseren. Door middel van deze visualisatie word meteen duidelijk hoe de ruimte er daadwerkelijk uit komt te zien. Ook krijg je een goede indruk van de stijl en sfeer in de ruimte. In deze ruimte is er een roomdivider geplaatst om de smalle en lange ruimte optimaal te benutten.


Instagram

Sinds 02-07-19 zijn we te vinden op Instagram. Hierop komen verschillende afbeeldingen te staan over onder andere de: werkzaamheden, projecten, resultaten en inspiratiebeelden.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan gerust een kijkje en volg de pagina.

https://www.instagram.com/deniseinterior_design/


Maatwerk televisie meubel

Een televisie meubel op maat gemaakt en in je eigen gewenste stijl, wie wil dat nou niet?! Voor een woning in Eindhoven hebben we een stalen meubel mogen ontwerpen die over de gehele breedte van de muur komt te staan.

Het Televisie meubel heeft een stalen frame die afgewerkt is met een zwarte poedercoating. En een blad van marmer.


%d bloggers liken dit: