Over

About me

Denise Interior Design is een ontwerp studio met een passie voor creativiteit, onderscheidend vermogen en design. Met een scherp oog voor detail wordt er gekeken naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. In overleg met elkaar komen we tot een passend concept en wordt er ingespeeld op de persoonlijke nuances die de opdrachtgever daarin graag verwerkt wil hebben. 

Door gebruik te maken van mooie en onderscheidende materialen in interieurs en meubels wordt ieder ontwerp volstrekt uniek en persoonlijk. Een belangrijk element bij Denise Interior Design is dat de opdrachtgever zich thuis gaat voelen in het nieuwe ontwerp, waardoor dat voor hem of haar aan gaat voelen als een warme deken.

Denise Interior Design is een ontwerpbureau dat ijverig en perfectionistisch is en voor de allerhoogste kwaliteit gaat. Dit wordt gecombineerd met een ongebreidelde passie voor het vak, een kritische blik en een inspirerende persoonlijkheid. Of het nu gaat om een interieur, maatwerk meubel of grafische uiting, wat steeds voorop staat is de kwaliteit van het geleverde werk, zodat het eindresultaat perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.


%d bloggers liken dit: